ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΟ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Διαλέξτε την εκδρομή των ονείρων σας!

Νότιες Παραλίες της Μυκόνου

Διάρκεια: 4 1/2 ώρες. / Ώρα έναρξης: 10.00-11.00

Ξεκινώντας από την παραλία του Ορνού, έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε όλη την νότια πλευρά της Μυκόνου και τις πλέον διάσημες παραλίες του νησιού. Θέλετε να κολυμπήσετε σε κάποιο από τα πασίγνωστα αγαπημένα σημεία του διεθνούς jet-set? Επιλέξτε όποια παραλία προτιμάτε για να κάνετε μια στάση για κολύμπι ή απλά απολαύστε ολόκληρο το ταξίδι.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Sunset 360º

Διάρκεια: 3 ώρες / Ώρα έναρξης: Μάιος-Ιούνιος: 17.30.30, Ιούλιος-Αύγουστος: 18.00, Σεπτέμβριος: 17.30

Επιβιβαστείτε σε ένα από τα διαθέσιμα ταχύπλοά μας και απολαύστε την μοναδική εμπειρία του μυκονιάτικου ηλιοβασιλέματος. Ταξιδέψτε γύρω από το ιστορικό κέντρο της Μυκόνου και αφεθείτε στην υπέροχη θέα των ανεμόμυλων, της Μικρής Βενετίας, της Παραπορτιανής και το παλιού λιμανιού, μια εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Τραβήξτε μοναδικές φωτογραφίες που θα απογειώσουν το Instagram σας!


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γύρος της Μυκόνου

Διάρκεια: 4 1/2 ώρες / Ώρα έναρξης: 10.00-11.00

Ανακαλύψτε ολόκληρο το νησί, ακόμη και μέρη όπου δεν φτάνει αυτοκίνητο. Εξερευνήστε τις λιγότερο γνωστές παραλίες και απολαύστε μια διαφορετική εικόνα της Μυκόνου. Η ανατολική πλευρά κρύβει επίσης τον μικρό παράδεισο του Δραγονησιού με τις βραχώδεις σπηλιές και την απαράμιλλη ομορφιά τους.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δήλος-Ρήνεια

Διάρκεια: 4 1/2 ώρες / Ώρα έναρξης: 10.00-11.00

Μόλις 20 λεπτά από το σημείο εκκίνησης του ταξιδιού στον Ορνό, η Δήλος, γενέτειρα του Απόλλωνα και της Άρτεμις, αποτελεί ένα πασίγνωστο αρχαιολογικό και ιστορικό χώρο. Ταξιδεύοντας γύρω από το νησί της Δήλου, έχετε μια υπέροχη θέα των αρχαίων κτιρίων και της αρχαίας πόλης. Μπορείτε να επιλέξετε να αποβιβαστείτε και να επισκεφθείτε το μουσείο. Η αποβίβαση επιτρέπεται μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας του μουσείου και αρχαιολογικού χώρου. Δίπλα στο νησί της Δήλου, η Ρήνεια σας προσφέρει την μοναδική εμπειρία της καταγάλανης θάλασσας και πολλών μικρών απομονωμένων παραλιών, κατάλληλες για μια στάση για κολύμπι. Τόσο η Δήλος όσο και η Ρήνεια αποτελούν επίσημα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, για τον λόγο αυτό σας καλούμε να χαρείτε την επίσκεψή σας στα μοναδικά αυτά νησιά, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τη φύση.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι

Σε περίπτωση που τα προτεινόμενα ταξίδια μας δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι των ονείρων σας. Το προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε μαζί ένα ταξίδι αποκλειστικά για εσάς.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


* Οι ώρες εκκίνησης των ταξιδιών μπορεί να διαφοροποιηθούν κατόπιν κοινής συνεννόησης της εταιρείας μας και των πελατών.
** Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η ώρα εκκίνησης μπορεί να τροποποιηθεί για την ασφάλεια των επιβατών.